• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. august 2019 - Ford

Kom med til festen

Ford Danmarks 100-årsjubilæum fejret i Operaen.

Fredag den 7. juni 2019 blev århundredet fejret på behørig vis. Se en opsummering af festen her. Fredag den 7. juni 2019 blev århundredet fejret på behørig vis. Se en opsummering af festen her.

Ford

I år er det intet mindre end 100 år siden, at Ford kom til Danmark. Faktisk åbnede Ford i 1919 sin første samlefabrik på det europæiske fastland i Heimdalsgade på Nørrebro, hvor man producerede Ford T-biler på landets første samlebånd og senere udvidede til en langt større samlefabrik i Sydhavnen i 1924.

Alt dette og mere til blev hyldet til Ford Danmarks eksklusive jubilæumsfest i Operaen i København, der dannede ramme for over 600 gæster fra både ind- og udland.

En perlerække af både gamle og nye Ford-modeller var udstillet ved indgangen til Operaen, heriblandt to Ford GT’er og Ford-biler fra hvert årti siden 1919, en imponerende isskulptur af Ford T pyntede i foyeren, og historien om Ford Danmark blev fortalt i både billeder og tekst igennem aftenen.

På scenen tog Anders Breinholt teten som aftenens konferencier, og der var velkomsttale fra Ford Danmarks administrerende direktør Janne Kämäräinen samt andre prominente gæster fra både ind- og udland. For eksempel tog Jason Watt scenen og fortalte om sit unikke forhold til Ford. Derudover var der musikalske talenter som Rasmus Seebach og Scarlet Pleasure.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.