• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. september 2019 - Mazda

Se prisen på ny Mazda3

Mazda3 med revolutionerende ny Skyactiv-X-motor.

Prisen på Mazda3 med den nye revolutionerende Skyactiv-X-motor starter ved 300.000 kr. og leveres fra oktober 2019. Prisen på Mazda3 med den nye revolutionerende Skyactiv-X-motor starter ved 300.000 kr. og leveres fra oktober 2019.

Mazda

Mazda offentliggør nu prisen på Mazda3 med den nye, revolutionerende Skyactiv-X-motor, der kan leveres fra oktober 2019. Prisen starter ved 300.000 kr., og for de penge får man en Mazda3 SKYACTIV-X 2.0 som sedan eller hatchback med det mellemste udstyrsniveau kaldet SKY.

Standardudstyret er særdeles omfattende som i de øvrige versioner af Mazda3, der som minimum altid er udstyret med adaptiv fartpilot, full LED-forlygter, navigation, head-up-display i forruden, en lang række avancerede sikkerhedsfunktioner og meget mere. Alle versioner af Mazda3 med Skyactiv-X-motoren er derudover som standard udstyret med adaptive full LED-forlygter med segmentinddeling og signaturlys, mørktonede bageste sideruder og bagrude, B-stolpebeklædning i piano black og rammeløst bakspejl.

Den 4-cylindrede Skyactiv-X-motor på 2.0 liter yder 180 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 224 Nm. Den er baseret på en ny, unik teknologi med betegnelsen “Spark Plug Controlled Compression Ignition (SPCCI)”. Oversat og forenklet betyder det, at Skyactiv-X er verdens første serieproducerede motor, der kombinerer tænding ved hjælp af tændrør med kompressionstænding som i en dieselmotor. Resultatet er en motor, der er omdrejningsvillig og støjsvag som en benzinmotor og kraftfuld og økonomisk som en dieselmotor.

Mazda3 Skyactiv-X er også udstyret med Mazda M Hybrid-teknologi som standard. Det intelligente 24V mild-hybrid-system reducerer brændstofforbruget og minimerer CO2-emissionerne ved at opsamle bremseenergi og bruge den til at drive en elmotor, der assisterer bilens forbrændingsmotor i visse situationer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.