• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. september 2019 - ŠKODA

Dansk hæder fra ŠKODA

Verdens bedste ŠKODA-diagnosetekniker er dansk.

I år var der hele 191 finalister, som dystede i otte forskellige kategorier. Udover diagnoseteknikere var der f.eks. også konkurrencer for serviceteknikere og servicerådgivere. I år var der hele 191 finalister, som dystede i otte forskellige kategorier. Udover diagnoseteknikere var der f.eks. også konkurrencer for serviceteknikere og servicerådgivere.

ŠKODA

René Hellemann fra ŠKODA Amager har vundet det internationale ŠKODA Challenge i kategorien ‘diagnosetekniker’. I finalen var han oppe imod diagnoseteknikere fra 31 andre lande.

Hos ŠKODA på Amager har man intet mindre end verdens bedste diagnosetekniker udi det tjekkiske mærke. Diagnosetekniker René Hellemann har nemlig vundet den internationale finale i ŠKODA Challenge i kategorien ‘diagnosetekniker’. Her blev han og 31 andre deltagere over flere dage stillet overfor svære fejlfindingsopgaver og teoretiske prøver, og selvom Sibenik i Kroatien, hvor finalen blev afholdt, bød på europæisk hedebølge, holdt Réne Hellemann hovedet koldt og vandt.

Det var 9. gang, at ŠKODA afviklede ŠKODA Challenge, som er en kombination af nationale konkurrencer i 32 lande og en international finale. I år var der hele 191 finalister, som dystede i otte forskellige kategorier. Udover diagnoseteknikere var der f.eks. også konkurrencer for serviceteknikere og servicerådgivere.

Kundetilfredshed er en nøglefaktor, når ŠKODA-værkstederne vurderes af kunderne. Så for at have konstant fokus på kundetilfredsheden har ŠKODA etableret denne konkurrence blandt de mange dygtige værkstedsmedarbejdere hos autoriserede ŠKODA-servicepartnere.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.