• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. september 2019 - Michelin

Michelin-guiden 2020

Næste års Michelin-stjerner glimter over Trondheim.

2020-udgaven af Michelin-guiden kommer i handlen hos velassorterede boghandlere i dagene efter lanceringen i Trondheim den 17. februar 2020. 2020-udgaven af Michelin-guiden kommer i handlen hos velassorterede boghandlere i dagene efter lanceringen i Trondheim den 17. februar 2020.

Michelin

For første gang bliver Michelin-guiden næste år præsenteret i Norge. Her er Trondheim vært, når den verdensberømte spiseguide uddeler sine stjerner.

Den 17. februar 2020 afholder Michelin sammen med Visit Trondheim den årlige præsentation af nye stjernerestauranter i Michelin Guide Nordic Countries 2020. Dermed kan danske stjernerestauranter og håbefulde kokke godt begynde at spejde mod nord.

- Vi ser frem til at fejre de nordiske restauranter i Trondheim næste år. Byen har i løbet af de seneste år udviklet sig til en vigtig kulinarisk destination i Norden, hvor tradition møder nye ideer. Toprestauranterne i byen er på allerhøjeste niveau, når det gælder innovation og bæredygtighed, og de præsenterer nogle af de flotteste råvarer, du kan finde i hele Norden, siger Gwendal Poullennec, international direktør for Guide Michelin.

Præsentationen af Michelins nordiske guide sker i Trondheims koncertsal, Olavshallen, og bliver efterfulgt af en middag for inviterede gæster på Brittania Hotel. Udvalgte medier og journalister vil modtage en invitation til præsentationen i løbet af januar 2020. Som altid vil Michelin umiddelbart efter præsentationen udsende en pressemeddelelse med en samlet liste over restauranter i den nordiske guide.

- Dette er helt fantastisk og et historisk vendepunkt for Trondheim som spisedestination. Vi ser frem til at byde presse, kokke og gæster velkommen i februar. Her får vi en unik mulighed for at vise vores region frem med både producenter, toprestauranter og mere enkle spisesteder, som alle deler samme passion for de gode råvarer, siger Tanja Holmen, rejselivsdirektør i Visit Trondheim.

Også direktør for rejseliv i Innovation Norge er begejstret over, at Michelin har valgt at komme til Trondheim i 2020.

- Stort tillykke til Trondheim, som i 2020 er værter for den første præsentation af Michelin guiden på norsk jord. Det bliver utivlsomt en enestående mulighed for at få international opmærksomhed og vise alt det frem, som Trondheim-regionen har at byde på inden for smagsoplevelser i verdensklasse, kultur og historie. Byen har i mange år markeret sig som en madby og med brandet ”Home of Nordic Flavours” - noget som gavner hele Norge som rejsemål. Michelin-uddelingen til Trondheim og Norge er helt bestemt en anerkendelse af indsatsen for at positionere Norge som madnation, siger hun.

Norges erhvervsminister Torbjørn Røe Isaksen glæder sig ligeledes over nyheden.

- Det er en stor glæde, at Michelin har valgt at lægge det store arrangement i Norge. Jeg støtter op om alt, der kan bidrage til at løfte madkulturen og håber, at det giver en øget opmærksomhed på Norge som maddestination og kan være med til, at vi får endnu flere store og små virksomheder inden for branchen og endnu flere attraktive madtilbud. Stort tillykke til Trondheim, siger han.

Michelin Guide Nordic Countries
Den første udgave af Michelins nordiske hotel- og restaurantguide udkom i februar 2015. 2020-udgaven af guiden kommer i handlen hos velassorterede boghandlere i dagene efter lanceringen i Trondheim den 17. februar 2020.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.