• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. august 2019 - Mazda

Mazda prissætter CX-30

Ny Mazda CX-30 introduceres i september 2019.

Ny Mazda CX-30 introduceres i september 2019 til priser fra 275.000 kr. Ny Mazda CX-30 introduceres i september 2019 til priser fra 275.000 kr.

Mazda

Den helt nye Mazda CX-30 introduceres til priser fra 275.000 kr., når salget begynder i Danmark i september 2019. Til at begynde med vil to forskellige motorer være tilgængelige; En 2.0-liters Skyactiv-G benzinmotor med 122 hk og en 1.8-liters Skyactiv-D dieselmotor med 116 hk. I november 2019 udvides modelprogrammet med den revolutionerende, nye Skyactiv-X benzinmotor med 180 hk.

Mazda CX-30 er en helt ny SUV, der størrelsesmæssigt placerer sig mellem Mazda CX-3 og CX-5. Den dynamiske designstil kendes fra den nyligt lancerede Mazda3, men CX-30 er det mere praktiske og familievenlige alternativ med let indstigning, højere siddeposition, plads til fire voksne og et stort, let tilgængeligt bagagerum.

Usædvanligt meget standardudstyr
Som det også er tilfældet med Mazda3, er CX-30 usædvanligt veludstyret allerede fra billigste udstyrsvariant kaldet SENSE. Den har som standard head-up-display i forruden, navigation, full LED-forlygter (nær- og fjernlys), delvis digital instrumentering, adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, infotainmentsystem med 8,8” split screen og meget mere. Hertil kommer et næsten komplet sikkerhedsudstyr med blandt andet automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vejbaneassistent, blindvinkelalarm, fjernlysassistent og skiltegenkendelse.

Det næste udstyrsniveau, SKY, giver blandt andet adgang til udstyr som elektrisk betjent bagklap, 18” aluminiumsfælge, nøglefri adgang, bakkamera og varme i rattet.
Den bedst udstyrede model hedder Mazda CX-30 Cosmo, og i den får man yderligere avancerede sikkerhedsfunktioner. Mazda CX-30 Cosmo har også sort læderindtræk, elektrisk indstilleligt førersæde, et Bose® Sound System med 12 højttalere og et 360° kamera.

Alle versioner af Mazda CX-30 med Skyactiv-X-motoren er derudover som standard udstyret med adaptive full LED-forlygter med segmentinddeling og signaturlys, mørktonede bageste sideruder og bagrude, B-stolpebeklædning i piano black og rammeløst bakspejl.

Skyactiv-X fra november 2019
Fra november 2019 kan Mazda CX-30 leveres med den revolutionerende SKYACTIV-X-benzinmotor med 180 hk og de bedste egenskaber fra henholdsvis benzin- og dieselmotorer. Indtil da kan man vælge mellem en 2.0-liters benzinmotor, Skyactiv-G, med 122 hk og en 1.8-liters dieselmotor, Skyactiv-D, med 116 hk. De kan alle kombineres med en 6-trins manuel eller 6-trins automatisk gearkasse. Benzinmotorerne er udstyret med cylinderdeaktivering og et mildhybrid-system, der assisterer motoren i visse situationer og giver en næsten umærkelig genstart af motoren, når stop-/startsystemet er i funktion.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.