• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. oktober 2019 - Seat

SEAT Tarraco FR PHEV

SEAT Tarraco plug-in-hybridbil i sportslig FR-version.

SEAT Tarraco introduceres som plug-in-hybridbil i den sportslige FR-version SEAT Tarraco introduceres som plug-in-hybridbil i den sportslige FR-version

SEAT

Tarraco PHEV og Mii electric kickstarter SEATs elektriske fremtid, der omfatter seks elbiler og plug-in-hybridbiler fra SEAT og CUPRA inden udgangen af 2021. Bl.a. elbilen SEAT el-Born, plug-in-hybridbilen Leon PHEV samt high-performance plug-in-hybridbiler i form af CUPRA Formentor og CUPRA Leon.

Stort potentiale for stor SUV som plug-in-hybridbil

Drivlinjen i Tarraco PHEV består af en 1.4 TSI-turbobenzinmotor med 110 kW (150 hk) og en elmotor med 85 kW (116 hk). Når de to bliver kombineret, er der hele 180 kW (245 hk) og 400 Nm til rådighed. De sender den store SUV fra 0 til 100 km/t. på 7,4 sekunder og giver en topfart på 217 km/t. Trods de sportslige præstationer er den gennemsnitlige CO2-udledning under 50 g/km.

Litium-ion-batteriet har en kapacitet på 13 kWh, og det giver Tarraco PHEV en rækkevidde på mere end 50 km (WLTP) på el alene.

”Tarraco PHEV illustrerer perfekt vores udvikling mod en mere bæredygtig mobilitet, samtidig med at vi bevarer den køredynamik og køreglæde, som kendetegner enhver SEAT. Tarraco bliver en af de eneste plug-in-hybridbiler i klassen for store SUV’er, og den har et stort potentiale,” siger Luca de Meo, President of SEAT.

FR-version med 19” alufælge og bredere skærme

FR-version af Tarraco understreger at selv en stor SUV med plads til op til syv personer kan være sportslig. Tarraco FR stiller med en særlig FR-kølergrill, bredere skærme, 19” FR-alufælge – med mulighed for op til 20” – og en sportslig bagspoiler. Baglygterne, som går på tværs af bagklappen, understreger FR-looket sammen med de mange indfarvede detaljer. Apropos farve kan Tarraco FR fås med en ny lakering, som hedder Fura Grey.

Stor skærm på 9,2” og praktisk parkeringsvarmer
Det markante eksteriør bliver suppleret af et lige så dynamisk interiør, som er designet, så det fremhæver det nye navigationssystem med en skærm på 9,2”.

Passagererne foran kan også glæde sig over de el-indstillelige sportssæder, hvoraf førersædet har hukommelse. De er beklædt med materialer, som giver en oplevelse af en kombination af sporty neoprene og sofistikeret læderhåndværk. Dertil kommer alupedaler og et sportsrat med FR-logo.

Tarraco FR PHEV byder også på nyheder, når det gælder komfortudstyr og assistentsystemer. Således kan plug-in-hybridbilen fås med parkeringsvarmer, som opvarmer motoren og kabinen hurtigere ved meget lave temperaturer.
SEAT Tarraco FR PHEV får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt 2019.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.