• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. oktober 2019 - Volkswagen

Den nye Golf er klar til start

Den nye Golf præsenteres i Wolfsburg den 24. oktober.

Den nye Golf præsenteres i Wolfsburg den 24. oktober. Den nye Golf præsenteres i Wolfsburg den 24. oktober.

Volkswagen

Golf har kontinuerligt været en af de mest solgte bilmodeller gennem fire årtier. Perfektioneret fra generation til generation har Golf udviklet sig til en ikonisk bestseller på verdensplan.

Om to uger, den 24. oktober, præsenterer Volkswagen 8. generation af Golf ved verdenspremieren i Wolfsburg: mere digitaliseret og online, proppet med nye banebrydende løsninger og iført et ny karakterstærkt design.

De styrker, der gennem årtier har gjort Golf til en bestseller, er yderligere blevet perfektioneret. Udover et udvalg af brændstoføkonomiske motorer med mildhybrid-teknologi, er undervognen opdateret, hvilket har boostet modellens køredynamiske egenskaber. Den nye Golf vil være en trendsetter med sit nye digitaliserede og opkoblede interiør, sine avancerede assistentsystemer og online-funktioner og services.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.