• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. oktober 2019 - BMW

Årets Bil 2020

To ud af fem finalister til Årets Bil 2020 er en BMW.

Danske Motorjournalister har i dag fundet de fem finalister til titlen som Årets Bil 2020. Danske Motorjournalister har i dag fundet de fem finalister til titlen som Årets Bil 2020.

BMW

Et stærkt felt på 24 kandidatbiler er i dag snævret ind til fem finalister efter to dages test på og omkring Jyllandsringen. Testen er gennemført af 24 jurymedlemmer fra Danske Motorjournalister (MKD).

To ud af fem finalister er en BMW!
Den helt nye BMW 1-serie og BMW 3-serie Sedan/Touring er med i kapløbet om at blive Årets Bil 2020.

BMW 3-serie Sedan blev lanceret i marts måned, mens Touring-udgaven sammen med BMW 1-serien først blev lanceret hos de danske forhandlere forrige weekend.

Det var en meget stolt og glad pressechef fra BMW Danmark, der kunne konstatere, at hele to af mærkets biler var med i finalefeltet. Mette Lolholm udtaler: "At have to biler med i det prestigefyldte finalefelt er fuldstændig fantastisk og slet ikke noget, vi havde turdet håbe på. Både BMW 1-serien og BMW 3-serien er meget populære biler på det danske marked. At begge modeller i de helt nye udgaver nu er finalister til titlen som Årets Bil, ser vi som en understregning af modellernes popularitet - også blandt de danske motorjournalister".

Årets Bil gennem 50 år

Der stillede i alt 24 nye bilmodeller op til den indledende runde af den årlige kåring, der har fundet sted igennem 50 år.

De tre andre finalister er Peugeot 208, Kia XCeed og Tesla Model 3.

Den endelige vinder af titlen som Årets Bil 2020 kåres den 27. november.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.