• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. oktober 2019 - BMW

BMW X1 som plug-in-hybrid

Til marts lanceres plug-in-hybriden BMW X1 xDrive25e.

Til marts lanceres plug-in-hybriden BMW X1 xDrive25e. Bilen har firehjulstræk og en elektrisk rækkevidde på op til 50 km ifølge WLTP. Til marts lanceres plug-in-hybriden BMW X1 xDrive25e. Bilen har firehjulstræk og en elektrisk rækkevidde på op til 50 km ifølge WLTP.

BMW

BMW Group arbejder konsekvent med sin elektrificeringsstrategi, og præsenterer nu en helt ny plug-in-hybrid i det hurtigt voksende segment for kompakte SUV’er.

Plug-in-hybridsystemet består af en 1,5 liters, trecylindret benzinmotor med BMW TwinPower Turbo-teknologi - der er udviklet specielt til den nye model - samt en elektrisk motor.

Benzinmotoren er på 125 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 220 Nm. Den overfører kræfterne til forhjulene gennem en sekstrins automatgearkasse. Den elektriske motor fordeler kræfterne til baghjulene og er på 95 hk med et maksimalt drejningsmoment på 165 Nm.

Benzinmotoren og elmotoren har tilsammen en ydelse på 220 hestekræfter, et maksimalt drejningsmoment på 385 Nm og accelererer fra 0-100 km/t på 7,0 sekunder. Tophastigheden er på 192 km/t.

Bruttokapaciteten på højspændingsbatteriet er 9,7 kWh, og det tager mindre end 3,6 timer at oplade batteriet med en BMW i Wallbox.
Bagagerummet er på 450 liter og kan øges til 1.470 liter med bagsæderne lagt ned. Anhængertræk tilbydes som ekstraudstyr med en anhængervægt på 750 kg.

Elektrisk fremtid

I 2018 leverede BMW Group mere end 140.000 elektrificerede køretøjer til kunder i hele verden. Ved udgangen af 2019 er målet at have en halv million elektrificerede biler på vejene. Allerede i 2023 vil BMW Group tilbyde 25 elektrificerede modeller, hvoraf mere end halvdelen vil være fuldelektriske.

BMW X1 xDrive25e lanceres i marts og senere i 2020 udvides modelprogrammet endnu engang i X-familien med lanceringen af BMW iX3, som er en fuldelektrisk udgave af BMW X3.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.