• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. november 2019 - BMW

BMW 2-serie Gran Coupé

BMW 2-serie Gran Coupé får dansk premiere til marts.

BMW 2-serie Gran Coupé har verdenspremiere på Los Angeles Auto Show her i november og dansk premiere i marts måned. BMW 2-serie Gran Coupé har verdenspremiere på Los Angeles Auto Show her i november og dansk premiere i marts måned.

BMW

BMW har succesfuldt lanceret Gran Coupé-udgaver i både 4-serien, 6-serien og 8-serien - og nu kommer så den helt nye BMW 2-serie Gran Coupé, som byder på køredynamik og atletisk udstråling i særklasse.

Når den nye model lander hos de danske forhandlere i marts måned, tilbydes der tre forskellige motorvarianter: Den trecylindrede BMW 218i Gran Coupé med 140 hestekræfter, den firecylindrede BMW 220d Gran Coupé med 190 hestekræfter samt BMW M235i xDrive Gran Coupé med BMW’s stærkeste firecylindrede motor med 306 hestekræfter.

Coupé DNA
Den nye BMW 2-serie Gran Coupé har fire døre med rammeløse vinduer og måler 4.526 mm i længden, 1.800 mm i bredden og 1.420 mm i højden. Trods bilens sportslige design, er der masser af plads til alle passagerer takket være sporvidden på 2.670 mm. Bagagerummet er på 430 liter og kan udvides yderligere med bagsæderne lagt ned.

Designsproget er som på de andre coupé-modeller fra BMW med skarpe linjer og en langstrakt silhuet. Konturerne former et fascinerende spil mellem lys og skygge og forstærker den sportslige fremtoning. LED-lygterne, som er standard, giver sammen med BMW nyrerne et billede af, at her kommer en ægte coupé.

Der kan vælges mellem fire forskellige udstyrslinjer: Advantage, Sport Line, Luxury Line og M Sport.

Teknologi og assistentsystemer

Den nye BMW 2-serie Gran Coupé er bygget på samme arkitektur som den nye BMW 1-serie og har som standard forhjulstræk. Dette koncept giver bilen både rummelighed, funktionalitet og anvendelighed. Der er masser af plads til den aktive livsstil.

Den hurtige BMW M235i xDrive Gran Coupé har firehjulstræk som standard, mekanisk Torsen spærredifferentiale, M sportsstyring og M sportsbremser, ligesom ottetrins sportsautomatgear og Launch Control.

Som standard har alle modeller ARB-teknologi fra den elektriske BMW i3, hvilket betyder reduceret hjulspind og mindre friktion. Systemet sikrer en mere kontrolleret og effektiv styring af bilen og forhindrer understyring.

BMW 2-serie Gran Coupé fås med et bredt udvalg af ekstraudstyr og assistentsystemer. Som standard har bilen advarsel for vognbaneskift med aktiv vognbaneassistent samt automatisk nødbremse med City Braking-funktion.

Succeshistorien
Succeshistorien med de firedørs coupé-udgaver begyndte i 2012 med BMW 6-serie Gran Coupé, og fortsatte to år senere med BMW 4-serie Gran Coupé. Den nye BMW 8-serie Gran Coupé blev lanceret i september måned i år. Med lanceringen af BMW 2-serie Gran Coupé i 2020 er familien komplet. Som sine større søskende, er også BMW 2-serie Gran Coupé symbolet på et sportsligt og meget udtryksfuldt design samt rendyrket køreglæde.

Lancering

BMW 2-serie Gran Coupé har verdenspremiere på Los Angeles Auto Show her i november og dansk premiere i marts måned.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.