• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. februar 2020 - Audi

Markus Duesmann ny Audi CEO

Markus Duesmann bliver ny Audi CEO den 1. april 2020.

Markus Duesmann overtager posten som administrerende direktør for AUDI AG den 1. april 2020. Markus Duesmann overtager posten som administrerende direktør for AUDI AG den 1. april 2020.

Audi

Markus Duesmann overtager posten som administrerende direktør for AUDI AG den 1. april 2020. Den 50-årige maskiningeniør efterfølger Bram Schot, der har haft stillingen siden juni 2018. Duesmann har arbejdet i bilindustrien i næsten tre årtier, senest som bestyrelsesmedlem og indkøbsdirektør hos BMW. Bram Schot, 58, forlader koncernen i slutningen af marts efter gensidig aftale.

Bestyrelsesformanden for AUDI AG, Herbert Diess, kommenterede skiftet af administrerende direktør: ”Som den fremragende ingeniør han er, vil Markus Duesmann gøre alt, hvad han kan for at udnytte Audi-mærkets store potentiale og vil igen demonstrere løftet om Vorsprung durch Technik.” Samtidig takkede Herbert Diess den nuværende CEO, Bram Schot: ”Han overtog ledelsen af AUDI AG på et vanskeligt tidspunkt, ledte forretningen succesfuldt og iværksatte vigtige ændringer. Det takker vi ham udtrykkeligt for.” Blandt de vigtigste hjørnesten i den nye Audi-strategi er den accelererede transformation til udbyder af bæredygtig mobilitet og den målbevidste dekarbonisering af virksomheden.

Formanden for AUDI AG's samarbejdsudvalg og næstformand for bestyrelsen, Peter Mosch: ”Fra Markus Duesmann og hans ledelsesgruppe forventer vi en stabil kapacitetsudnyttelse på fabrikkerne og mere mod til Vorsprung durch Technik. Vi ser frem til et positivt samarbejde i medarbejdernes og virksomhedens interesse.” Om Bram Schot udtaler Peter Mosch: “Den rigtige mand hos Audi på det rigtige tidspunkt. Han startede en kulturel transformation mod færre hierarkier, et klart værdisystem og mere åbenhed. I midten af 2018 påtog Schot sig ansvaret for virksomheden i en meget vanskelig situation.”

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.