• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. februar 2020 - ŠKODA

ŠKODA Octavia RS iV

ŠKODA viser de første skitser af den nye OCTAVIA RS iV.

De mest iøjnefaldende designelementer er en sort ŠKODA kølergrill og et sportsligt frontskørt med store luftindtag og markante sorte detaljer. De mest iøjnefaldende designelementer er en sort ŠKODA kølergrill og et sportsligt frontskørt med store luftindtag og markante sorte detaljer.

ŠKODA

ŠKODA fyrer op under forventningerne til den helt nye ŠKODA OCTAVIA RS iV. Den tjekkiske bilproducent fremviser tre designskitser, som viser den sportslige topmodel af fjerde generation af OCTAVIA, der får verdenspremiere den 3. marts på Geneva Motor Show.

Sorte RS-signaturdetaljer understreger det dynamiske designsprog på den elegante ŠKODA bestseller, som er vokset en smule i forhold til forgængermodellen. Som den første ŠKODA RS-model med plug-in-hybriddrivlinje er OCTAVIA RS iV unik i den forstand, at den kombinerer familievenlig alsidighed og sportsvognsagtige præstationer og effektivitet.

20 år efter lanceringen af den første OCTAVIA RS kommer ŠKODA OCTAVIA RS iV nu til at åbne næste kapitel i en bemærkelsesværdig succeshistorie. OCTAVIA RS er ekstremt populær inden for modelrækken, og på ŠKODAs største europæiske markeder, Tyskland, Storbritannien og Schweiz, er hver femte OCTAVIA, der udleveres til kunderne, en RS-model. Kunderne sætter pris på kombinationen af en rummelig kabine, alsidighed og sportslige præstationer. Med en plug-in-hybriddrivlinje med 245 hk leverer den helt nye OCTAVIA RS iV en fremragende brændstoføkonomi og lave CO2-emissioner.

Designskitserne afslører OCTAVIA RS iV i både den coupéagtige sedanmodel og den dynamiske stationcarmodel COMBI. De mest iøjnefaldende designelementer er en sort ŠKODA kølergrill og et sportsligt frontskørt med store luftindtag og markante sorte detaljer. Store fælge, diffusorer for og bag samt spoilere på sedanmodellens bagklap og på tagkanten på COMBI-modellen understreger OCTAVIA RS iV’s sportslige ambitioner.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.