• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2021 - Kia

Kia afslører nyt logo

Kia præsenterer nyt logo og globalt brandslogan.

Kias nye logo indeholder symmetri, rytme og stigende elementer, der skal illustrere Kias kontinuerlige engagement over for sine kunder i en omskiftelig verden. Kias nye logo indeholder symmetri, rytme og stigende elementer, der skal illustrere Kias kontinuerlige engagement over for sine kunder i en omskiftelig verden.

Kia

Fredericia, den 6. januar 2021 – Kia afslører sit nye logo og det nye globale brandslogan, der markerer bilproducentens dristige transformation og helt nye eksistensgrundlag. Introduktionen af det nye logo repræsenterer Kias ambitioner om at etablere en ledende position i den fremtidige mobilitetsindustri ved at modernisere næsten alle aspekter af virksomheden.

Logoet er et symbol på Kias nye brandformål og de værdier, mærket lover at tilbyde sine kunder gennem fremtidige produkter og tjenester og de oplevelser, de muliggør. Kia forsegler sit brandløfte med udviklingen af det nye logo som en håndskrevet signatur. Logoets rytmiske, ubrudte linje formidler Kias forpligtelse til at bringe øjeblikke af inspiration, mens dets symmetri viser selvtillid. Logoets stigende bevægelse symboliserer Kias kontinuerligt stigende ambitioner for mærket - og vigtigere hvad det tilbyder kunderne.

"Kias nye logo repræsenterer virksomhedens forpligtelse til at blive et ikon for forandring og innovation", sagde Ho Sung Song, Kias præsident og administrerende direktør. ”Bilindustrien oplever en periode med hurtig transformation, og Kia agerer proaktivt og tilpasser sig disse ændringer. Vores nye logo repræsenterer vores ønske om at inspirere kunderne, i takt med at deres mobilitetsbehov udvikler sig, og at vores medarbejdere tager de udfordringer op, som vi står over for i en hurtigt skiftende branche.”

Det nye logo blev afsløret under et rekordstort pyroteknisk show på himlen over Incheon, Korea. Ved begivenheden lancerede 303 pyrodrones hundredvis af raketter i et synkroniseret kunstnerisk show, der antændte og fejrede Kias nye begyndelse. Dette satte en ny Guinness verdensrekord for 'Flest ubemandede luftfartøjer (UAV'er), der lancerer fyrværkeri samtidigt'. Det blændende show kan ses på Kias globale YouTube-kanal: https://youtu.be/s61_IsjqLzc

Et nyt brandformål og en ny brandstrategi afsløres den 15. januar

Foruden et helt nyt logo afslørede Kia sit nye globale brandslogan, 'Movement that inspires'. Detaljer om Kias nye brandstrategi, herunder formål og filosofi samt anvendelse i KIAs fremtidige produktudvikling, deles ved den digitale begivenhed 'New Kia Brand Showcase', der afholdes kl. 09 koreansk tid fredag den 15. januar 2021 (01:00 CET, 15. januar). Arrangementet kan ses på Kias globale YouTube kanal.

Lanceringen af det nye logo følger i fodsporene af Kias 'Plan S' strategi, som blev offentliggjort i 2020. Under Plan S har Kia, blandt andre mål, ambitionen om at tage en førende position på det globale bilmarked. Dette er fokuseret på popularisering af elektriske køretøjer og introduktion af en bred vifte af mobilitetstjenester, der er skræddersyet til at imødekomme behov og efterspørgsel hos den enkelte kunde på de forskellige markeder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.