• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. september 2021 - Ford

Ford Mustang Mach-E Van

Elektrisk Ford Mustang som varebil med op til 487 hk.

Mustang Mach-E Van er en rummelig og kraftfuld varebil udover det sædvanlige. Mustang Mach-E Van er en rummelig og kraftfuld varebil udover det sædvanlige.

Ford


I foråret lancerede Ford med stor succes Ford Mustang Mach-E - Fords første fuldelektriske personbil. Den sportslige og frække SUV er nu trukket i arbejdstøjet og er kombineret med et rummeligt og funktionelt varerum, så Ford Danmark nu er klar til at lancere den fuldelektriske Ford Mustang Mach-E Van.
 
Modtagelsen af Fords elektriske Mustang Mach-E er gået over al forventning. Sidst i april blev der åbnet op for online bestillinger, og siden da har der været en kæmpe interesse for bilen. Der har været mere end 1000 bestillinger, og nu gør Ford det også muligt for varebilskunder at blive en del af den elektriske fremtid med Mustang Mach-E Van.
 
Meget mere end en varebil
Den særlig ombyggede varebilsudgave af Mustang Mach-E er præcis som personbilsudgaven - en rummelig SUV, der byder på masser af plads, lys og luft i varerum såvel som i kabine.

- Med afsæt i de ikoniske Mustang-signaturtræk, den elektriske råstyrke samt en strømlinet teknologi appellerer den nye Mustang Mach-E til et bredt publikum. Ved at ombygge den i forvejen rummelige Mach-E til en varebil, tilbyder vi nu vores varebilskunder en eksklusiv varebil, der er udover det sædvanlige, siger Tom Maxmølris, Ford Danmarks Head of Commericial Vehicles.
 
Ford har længe kunne bryste sig af markedslederpositionen i både Danmark og ikke mindst i Europa på varebiler. Med den danske lancering af Mustang Mach-E Van henvender Ford sig til en ny gruppe varebilskunder, der ikke kun efterspørger en rummelig og kraftfuld varebil.

- Mustang Mach-E Van er en eksklusiv varebil, der skiller sig ud i gadebilledet. Her er en varebil, hvor design og signalværdi spiller en lige så stor rolle, som lasteevne og andre gængse praktikaliteter, man normalvis forbinder med en varebil. Det er en oplagt varebil for firmaer, der ønsker at styrke deres grønne profil samt at skabe en gennemgående grøn tråd fra udbud af kvalitetsprodukter og helt ned til valget af leveringsform, siger Tom Maxmølris.

Prisen for den nye Mach-E Van ligger fra 416.440 kroner inkl. moms og levering. Ligesom ved personbilen er det muligt at vælge mellem to forskellige batteripakker, henholdsvis standard rækkevidde og udvidet rækkevidde, og om varebilen skal have bag- eller firehjulstræk. Afhængig af batteri og variant har varebilen en rækkevidde (WLTP) fra 400 km med AWD og standard rækkevidde til hele 610 km for varianten med RWD og udvidet rækkevidde *. Selve varerummet måler 1.570 mm i længden og har en bredde på 1.300 mm mellem sidedørene. Varerummet måler 775 mm i højden. Tilkoblingsvægten med/uden bremser er 750kg / 750 kg.
 
En fremtid med elektriske varebiler
Mustang Mach-E Van er tråd med Fords ambition om at tilbyde fuldelektriske varebiler eller plug-in hybrider i alle segmenter til et bredt spektre af kunder. Ford vil i løbet af de næste par år lancere elektriske udgaver af Transit og Transit Custom. Allerede i 2024 vil alle varebiler blive tilbudt i en hybridvariant. I den forbindelse forventes elbiler og plug-in hybrider at udgøre totredjedele af Fords varebilssalg i 2030.

Mustang Mach-E Van kan bestilles hos alle landets Ford forhandlere.

*Rækkevidden afhænger af variant, kørestil samt lastvægt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.