• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. maj 2022 - BMW

Opdatering til Sedan og Touring

Nu er det tid til en opdatering af 3-serie Sedan og Touring.

Gearvælgeren med ottetrins Steptronic automatgear er ligeledes redesignet og er nu centraliseret i midterkonsollen sammen med start/stop-knappen, Gearvælgeren med ottetrins Steptronic automatgear er ligeledes redesignet og er nu centraliseret i midterkonsollen sammen med start/stop-knappen,

BMW

 
De sidste 45 år har BMW 3-serie Sedan været symbolet på ægte bayersk køreglæde. Det samme gælder Touring-udgaven, som i 35 år har prydet verdens veje. Nu er det tid til en opdatering af begge modeller, som fra juli måned bliver opdateret med nyt design og nye digitale løsninger, der understreger den sportslige og dynamiske karakter.

Den nydesignede front har fuld LED-lygter med en fladere struktur end forgængeren samt kørelys i en omvendt L-form. BMW nyrerne er opdaterede for at give modellerne et endnu mere sportsligt udtryk. 

Bagenden byder på et mere muskuløst udseende med mere overflade i den valgte bilfarve og udstødningsrør på 90 eller 100 millimeter, afhængig af modellen. 17” aluminiumsfælge er standard.

Nyt interiør med BMW Curved Display
Den største revolution på de nye modeller finder man i kabinen med det nye og intuitive BMW Curved Display, som også findes på de nyeste elektriske modeller fra BMW. Det giver helt nye digitale muligheder med det 12,3” informationsdisplay og 14,9” kontroldisplay. Samtidig er antallet af knapper i kabinen reduceret.

Gearvælgeren med ottetrins Steptronic automatgear er ligeledes redesignet og er nu centraliseret i midterkonsollen sammen med start/stop-knappen, iDrive controlleren, Driving Experience Control-knapperne samt parkeringsbremsen. For yderligere at understrege den sportslige karakter er der som standard gearskifte-kontakter på rattet.

BMW Live Cockpit Plus inklusive BMW Maps navigation, automatisk nedblænding af bakspejl, opbevaringspakke, parkeringssensor for og bag samt trezoners klimaautomatik er standard.

Meget mere M og kulør på tilværelsen
Ønskes der endnu mere tryk på M dna’et kan den nye M Sportspakke tilvælges. Den giver et endnu mere ekspressivt design med blandt andet 18” M Sportsfælge, sidespejle i sort højglans og BMW nyrer i ”bikube-design”. Som et ekstra krydderi kan der ydermere vælges den helt nye M Sportspakke Pro, så M dynamikken når nye højder.

De nye modeller fås i en række nye metallakfarver, herunder Skyscraper Grey, M Brooklyn Grey, Frozen Pure Grey og Frozen Tanzanite Blue. Derudover er der en palette på omkring 150 BMW Individual-farver, så der er rig mulighed for at sætte kulør på tilværelsen i den nye BMW 3-serie.

Meget bredt motorudvalg
Det danske motorudvalg med plug-in-hybrid, benzin- og dieselmotorer omfatter i Sedan-udgaven plug-in-hybriden 330e, benzinmodellerne 320i, 330i og M340i xDrive samt dieselmodellerne 320d, 330d xDrive og M340d xDrive. Til alle modeller, som ikke har firehjulstræk (xDrive) som standard, kan det tilvælges.
 
Touring-udgaven fås i 330e og 320i, 330i, M340i xDrive samt 320d, 330d xDrive, M340d xDrive. Alle modeller, med undtagelse af 320i, fås med xDrive.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.