• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. juli 2022 - Volkswagen

ID. AERO står klar i startblokken

Volkswagens første elektriske sedan ID. AERO er klar.

ID. AERO er designet til det kinesiske marked, men en europæisk version af bilen forventes præsenteret i starten af 2023. ID. AERO er designet til det kinesiske marked, men en europæisk version af bilen forventes præsenteret i starten af 2023.

Volkswagen


Volkswagen-mærket ser ind i fremtiden og offentliggør eksklusive designskitser af ID. AERO, den første elektriske sedan designet til det kinesiske marked. Ved første øjekast imponerer konceptbilen med fremragende aerodynamik, elegant design og overdådige pladsforhold. Den digitale verdenspremiere på ID. AERO fandt sted mandag den 27. juni.
 
Med den kommende produktionsklare version af ID. AERO udvider Volkswagen den succesfulde ID.-familie med en model i den store firmabilsklasse. Med denne introduktion sætter Volkswagen yderligere fart på mærkets elektriske offensiv inden for rammerne af ACCELERATE-strategien.

Ligesom resten af ID. familien, er også den nye elegante sedan bygget på Volkswagens MEB-platform, der er specifikt udviklet til elbiler Stilmæssigt følger den også det umiskendelige formsprog fra ID. familien. Det gælder for ID. AERO’s eksteriør design, der er præget af en flydende og præcis linjeføring. Særligt slående træk ved ID. AERO-konceptbilen er den aerodynamiske front og taget, der medvirker til at reducere energiforbruget og øge rækkevidden.
 
ID.4 var Volkswagens første fuldelektriske verdensbil. ID. AERO bliver den næste. Produktionsversionen af ID. AERO introduceres på det kinesiske bilmarked i anden halvdel af 2023, og den tilsvarende produktionsmodel til det nordamerikanske og europæiske marked vil ligeledes blive præsenteret i 2023. Produktionen af serieversionen af ID. AERO til det europæiske og nordamerikanske bilmarked vil derefter starte op på Volkswagens fabrik i Emden, hvor der også produceres Passat.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.