• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. december 2000 - Renault

12 år uden rust

Renault forlænger rustbeskyttelsesgaranti

Den nye Renault Laguna, der introduceres i Danmark til maj, har 12 års rustbeskyttelsesgaranti, blandt andet med baggrund i et 100 procent galvaniseret karrosseri. Den nye Renault Laguna, der introduceres i Danmark til maj, har 12 års rustbeskyttelsesgaranti, blandt andet med baggrund i et 100 procent galvaniseret karrosseri.

Med virkning fra 1. marts 2001 har Renault udvidet den såkaldte rustbeskyttelsesgaranti mod gennemtæring (rustgaranti i daglig tale) til at dække i 12 år. Baggrunden for denne udvidede garanti er et større teknisk udviklingsprogram, så alle modellerne nu blandt andet har 100 procent galvaniserede karrosserier.

Når Renault nu har besluttet at øge sin garanti mod gennemtæring til at gælde i 12 år på alle modeller, er det et klart signal om, at den franske fabrik ønsker at være blandt de bedste, når det gælder kvalitet og holdbarhed.

En beslutning som denne har selvsagt krævet væsentlige investeringer i både udvikling og produktion. For eksempel er følgende tekniske løsninger introduceret på den nye Laguna, der kommer på markedet til maj:

Helgalvaniseret karrosseri (alle karrosseriplader er forbehandlet på begge sider).
Galvanisering af motorrammen.
Indsprøjtning af voks i sidepaneler, hjulkasser, hulrum og undervogn.
Alle samlinger er påført en særlig forsegling.
Voksbehandling af alle hulrum.
Udstødningssystem af rustfrit stål.
Alle øvrige personbiler fra Renault har ligeledes fået foretaget de nødvendige ændringer for at kunne leve op til den nye 12 års garanti. Således har alle modeller nu blandt andet helgalvaniserede karrosserier.

De ovenfor nævnte løsninger betyder, at Renault uden ekstraomkostninger for kunden kan tilbyde en 12 års rustbeskyttelsesgaranti mod gennemtæring og en tre års lakgaranti på hele det europæiske produktprogram. De nye garantier får effekt fra 1. marts 2001 og gælder for hele personvognsprogrammet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.