• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. marts 2007 - Renault

Renault a la India

Indien bliver hjemsted for Renaults nye megafabrik

Indien bliver hjemsted for Renault og Nissans nye megafabrik. Indien bliver hjemsted for Renault og Nissans nye megafabrik.

Renault
Efter at partnerne har underskrevet en hensigtsaftale den 26. februar er det blevet offentliggjort, at Chennai i regionen Tamil Nadu skal være hjemsted for en af de største bilfabrikker i Indien. Den nye, store fabrik vil kunne producere op til 400.000 Mahindra, Renault og Nissan biler om året.

Renault, Nissan og Mahindra har forpligtet sig til at investere mindst 686 millioner Euro (næsten fem milliarder kroner) i en ny bilfabrik i indiske Chennai i løbet af de næste syv år. Ejerandelen bliver 50 procent til Mahindra og 50 procent til Renault og Nissan.

Projektet, som bliver et enestående industrielt anlæg, giver produktionsmuligheder for alle tre virksomheder, ligesom der skal etableres et drivline anlæg til Renault og Nissan. Hensigtserklæringen gør det muligt for M&M og partnerne Renault og Nissan at producere personbiler og SUV'er på det cirka 400 hektarer store anlæg.

Der skal fremstilles en række produkter, der er tilpasset de indiske kunders ønsker, og produktionen forventes at starte i andet halvår 2009.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.