• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2001 - Renault

Ny let varevogn fra Renault

Skandinavisk Trafic-premiere i Herning

Renault Trafic har et anderledes look end en klassisk kedelig varevogn Renault Trafic har et anderledes look end en klassisk kedelig varevogn

På transportmessen i Herning fremviser Renault sin nye Trafic for første gang i Skandinavien. Denne nye, lette varevogn vil i løbet af 2001 supplere Renault Master på varevognområdet.

Målsætningen for udviklingsarbejdet for Trafic har været at sætte nye standarder i segmentet for lette varevogne op til 2.900 kg. Transportmessen løber af stablen fra den 21. til den 25. marts

Markant design
Den nye Trafic forventes at dukke op de danske veje i slutningen af 2001. Med sit markante og udtryksfulde design bliver Trafic spydspidsen i Renaults strategi for lette varevogne. Den kommer på markedet i både varevogns- og kombiudgaver beregnet til mandskabs- og handicapkørsel og på et senere tidspunkt også som bus.

Fælles for alle modeller gælder det, at de kan leveres med to akselafstande på 3.098 mm og 3.496 mm. Den maksimale lasteevne i den nye varevogn vil være 1.200 kg med et maksimalt volumen på seks kubikmeter.

Ved introduktionen vil Trafic kunne leveres med to dieselmotorer og en benzinmotor: to versioner af en 1.9 liter dCi common rail dieselmotor, der yder hhv. 80 hk/190Nm og 100 hk/240 Nm samt en 2.0 16V 120 hk/190 Nm benzinmotor.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.