• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. oktober 2001 - Renault

Kangoo Express 4x4

Renault lancerer ny firehjulstrukket varevogn

Renault Kangoo Express kommer som firehjulstrækker, men ikke til Danmark. Renault Kangoo Express kommer som firehjulstrækker, men ikke til Danmark.

Af Jeppe Lykke Hansen
Renault har netop lanceret en firehjulstrukket version af Kangoo Express, som bliver deres første lettere 4x4 varevogn i Frankrig.

Kangoo Express 4x4 er udstyret med permanent firehjulstræk og den samme 1,9 common rail turbodiesel-motor med 80 hestekræfter som SUV-versionen af bilen.

4x4-udstyr
For at kunne holde til strabadserne i hårdere terræn er Kangoo udstyret med specielle 15 tommers stålfælge, og frihøjden er øget med fire centimer til 20 centimeter i alt.

På trods af at bilen er mindre end fire meter lang, har den en læsseflade på op mod 2,5 meter. Varerummets lastekapacitet er 600 kilo og volumen er 2,9 kubikmeter.

Danmark forbigås
Den sælges i Frankrig i to udstyrsvarianter; Grand Comfort og Pack Grand Comfort.

Renault Kangoo Express 4x4 kommer ikke til Danmark, da den ikke lever op til kravene for en varevogn til at få den lave afgift.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.