• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. september 2000 - Renault

Ny Renault Laguna i Paris

Renault har valgt at præsentere den nye Laguna på hjemmebane, idet verdenspremieren finder sted på den kommende biludstilling i Paris.

Renaults nye Laguna, der får verdenspremiere på biludstillingen i Paris sidst i september, vil være fremme på det danske marked i foråret 2001. Renaults nye Laguna, der får verdenspremiere på biludstillingen i Paris sidst i september, vil være fremme på det danske marked i foråret 2001.

Når den internationale biludstilling i Paris slår dørene op sidst i september, vil en af de store nyheder være en ny Laguna, der her får verdenspremiere. Også den nye Laguna vil blive produceret i to versioner (hatchback og stationcar), men i modsætning til de to nuværende Laguna-modeller, der blev introduceret i 1994, er der betydelige forskelle på de nye modeller.

"Vi har udviklet to forskellige biler, der har hver sin designfilosofi og dermed også markedsposition: hatchback'en har fokus på det udadvendte og det dynamiske, mens stationcar'en lægger vægt på det æstetiske og det elegante," forklarer Thierry Dombreval, der hos Renault har ansvaret for strategi og markedsføring.

Den nye Laguna vil være fremme på det danske marked i løbet af april 2001, og selv om prisforhandlingerne endnu er ikke afsluttet, ligger det fast, at en prisforhøjelse ikke kan undgås, blandt andet fordi der er tale om en større bil.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.