• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. august 2000 - Renault

Renault præsenterer en ny Trafic

På varevognsudstillingen i Frankfurt i september præsenterer Renault en ny konceptbil, der er forløberen for den varevogn, der i løbet af 2001 blandt andet skal erstatte Renaults gamle Trafic-model.

På varevognsudstillingen i Frankfurt i september præsenterer Renault 'projekt X83',der er forløberen for den nye Trafic, der kommer på markedet i 2001. På varevognsudstillingen i Frankfurt i september præsenterer Renault 'projekt X83',der er forløberen for den nye Trafic, der kommer på markedet i 2001.

Nyheden er udviklet af Renault og Opel i fællesskab, og målsætningen for samarbejdet har været at sætte ny standard i segmentet for lette varevogne.

Introduktionen i 1997 af den nye Master markerede starten på Renaults nye og mere målrettede strategi på varevognsområdet. En linie, der nu videreføres med 'projekt X83', som får navnet Trafic.

Med sit markante design bliver X83 spydspidsen i Renaults strategi for lette varevogne. Den kommer på markedet i både varevogns- og kombiudgaver (sidstnævnte beregnet til mandskabs og handicapkørsel) og vil kunne leveres med to akselafstande (3.098 mm og 3.496 mm). Den maksimale lasteevne i den nye varevogn vil være 1.200 kg med et maksimalt volumen på seks kubikmeter.

Der bliver to dieselmotorer og en benzinmotor at vælge imellem til X83: to versioner af en 1.9 liter dCi Common Rail dieselmotor, der yder hhv, 80 hk eller 100 hk, og en 2.0 liter 16V 120 hk benzinmotor.

I Renaults varevognsprogram vil den nye Trafic afløse den nuværende Trafic, der blev introduceret i 1980, og som er solgt i mere end 940.000 eksemplarer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.