• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. november 2002 - sportscartesting.com

Ferrari i front

Ferrari hædret ved bilindustriens årlige Oscar-fest

Ferrari Enzo var med til at bringe det hæderkronede italienske bilmærke helt i front. Ferrari Enzo var med til at bringe det hæderkronede italienske bilmærke helt i front.

Af sportscartesting.com
FERRARI LØB MED det meste, da bilindustrien tirsdag fejrede sin Oscarfest. Luca de Montezemolo, præsident for Ferrari Maserati Group, løb med titlen Årets Mand, da det engelske ugemagasin Autocar kørte den årlige Award-fest. Enzo Teamet trak mere ære til Ferrari, idet det samlet tog årets konstruktionspris.

Festen blev holdt i Marquee i Battersea Park i midten af London, hvor denne absolutte "Oscar-fest" holdes hvert år. I 2002 havde dommerne ikke svært ved at vælge di Montezemolo af disse grunde:

Geniale biler
"Vores mand kom til Ferrari for 10 år siden, da mærket ikke var i specielt god form. Han tog fat ved nældens rod, ændrede bilerne, overhalede hele racer-afdelingen, og i dag kan man se resultaterne. Ferrari laver atter geniale biler. Se bare på den nye Enzo, og i F1 har mærket vundet i alt syv VM-titler de seneste fire år."

"Og skulle det så ikke være nok, har han sat nyt liv i Maseratis navn og dets biler. Under di Montezemolos karismatiske ledelse indtager Ferrari atter positionen som mærket, der bygger verdens mest fantastiske biler. Han har investeret i research og udvikling, og han forstår værdien af legenden og romantikken omkring Ferrari samtidig med, at han er den omhyggelige praktiker."

DE VIGTIGSTE TITLER 2002
· Di Montezemolo - årets mand
· Ferrari - årets konstruktører
· Peter Stewens, MG - årets designer
· Pagani - vinder kategorien: Det specielle mærke
· Og for en ordens skyld: Renault vinder Årets Bil med Megane


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.