• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2004 - Pressemeddelelse - Peugeot

Vilde konceptbiler

To ekstravagante fremtidsbiler fra Peugeot

Fremtidsvisionen Peugeot 4002 er en af de to konceptbiler, der fremvises på Copenhagen Motor Show i Bella Center. Fremtidsvisionen Peugeot 4002 er en af de to konceptbiler, der fremvises på Copenhagen Motor Show i Bella Center.

Pressemeddelelse - Peugeot
Det er lykkedes Peugeot Danmark at få to af mærkets mest markante og omtalte konceptbiler til Danmark.

Det drejer sig dels om den overdådigt flotte fremtidsvision, Peugeot 4002, som vises i motorshowets fællesområde for konceptbiler.

4002 er bygget i kulfiber, tonet specialglas og aluminiumslegeringer. Den blev udvalgt som den smukkeste blandt 2.800 deltagere i Peugeots verdensomspændende designkonkurrence sidste år, og præsenteret for verdenspressen på Frankfurt Motor Show. Designet er skabt af tyskeren Stefan Schulze med stærk inspiration fra Peugeots legendariske 1936-sportsvogn, 402.

Hoggar
Og dels kommer Peugeot Hoggar, der også roligt kan kaldes innovativ bilteknik og design: En slags mellemting mellem en overdimensioneret beachbuggy og en terrængående Saharacabrio.
Hoggar er udstyret med to HDi turbodiesel motorer, der trækker i tandem og yder 360 hk med en trækkraft på enorme 800 Nm. Den er bygget som en sammenhængende, let og stærk skal af kulstof i bikubestruktur med meget vovede former.

Hoggars lave og to meter brede, futuristiske profil udstråler muskler til at forcere nærmest et hvilket som helst terræn. Dørene åbner på mågevingefacon, og motorhjelmen strækker sin kulstofbane helt ind i kabinen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.