• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. august 2004 - Pressemeddelelse - Opel

Dramatisk Opel

Endnu ny Astra-model får verdenspremiere i Paris

Opel Astra GTC er den hidtil mest dramatiske udgave af design-temaet, som bruges i tredje generations Astra. Opel Astra GTC er den hidtil mest dramatiske udgave af design-temaet, som bruges i tredje generations Astra.

Pressemeddelelse - Opel
Den nye Opel Astra GTC har verdenspremiere på det internationale Paris Motor Show, som er åben for publikum fra 25. september til 10. oktober.

Det sporty GTC-design kan suppleres med en panorama forrude, som har sin egen verdenspremiere i forbindelse med tre-dørs modellen. Glas-soltaget, som går helt tilbage til første dørstolpe (B-stolpen) giver en helt ny rumfornemmelse og køreoplevelse.

Otte motorer
Når GTC kommer på markedet, er der på de europæiske markeder valget mellem fem benzinmotorer og tre CDTI common-rail diesel motorer. Alle motorer opfylder miljøkravene i Euro 4-normen.

Begge to-liters turbomotorer og de to 1,9 liters CDTI motorer på henholdsvis 120 og 150 hestekræfter er vigtige elementer til at skabe en bil med stor køreglæde. Et moderne vedligeholdelsesfrit dieselpartikelfilter (DPF) findes til begge 1,9 dieselmotorerne.

Hans Demant, øverste chef for Adam Opel AG og vicepræsident for udvikling hos GM Europe, siger blandt andet:
"Vi har givet Astra GTC helt sit eget iøjnefaldende design uden at gå på akkord med Opels vanlige brugervenlighed i dagligdags brug. Denne tre-dørs model er skabt til kunder, som sætter pris på et udtryksfuldt design og samtidig vil have en bil, der virkelig giver køreglæde."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.