• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. oktober 2004 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Godt personbilssalg

Personbilssalget fortsætter den positive udvikling

Peugeot var også danskernes yndling i september, hvor der blev solgt 459 206'ere. Peugeot var også danskernes yndling i september, hvor der blev solgt 459 206'ere.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
Der rullede 10.380 nye personbiler ud på de danske veje i september. Dermed steg bilsalget 31 procent i forhold til september 2003. I perioden januar til september er der blevet solgt 24 procent flere nye biler sammenlignet med samme periode sidste år.

De private bilkøbere tegnede sig for 6.555 af de nyregistrerede personbiler mod 4.803 i september 2003. Det er en stigning på 36,5 procent. I årets første ni måneder er de privates bilkøb steget med 32,4 procent.

"Bilsalget er nu steget 11 måneder i træk, og man skal tilbage til 1998 for at finde en september måned med et større bilsalg. Hvis man sæsonkorrigerer tallet for september, og omregner det til et 12-måneders tal, er det ensbetydende med et årligt salg på ca. 140.000. Vi glæder os over denne foreløbige normalisering af bilsalget, og det bliver spændende at se, om de kommende måneders bilsalg kan fastholde niveauet fra september og i bedste fald stige yderligere. Der er nemlig behov for en sådan stigning, idet et ekstraordinært lavt bilsalg de seneste 4-5 år har bevirket, at den danske bilparks gennemsnitsalder er steget markant til skade for miljø og trafiksikkerhed," siger Bent Mikkelsen, administrerende direktør hos De Danske Bilimportører.

Fortsat stort salg af nye varebiler
Der blev indregistreret 3.996 nye varebiler i september, hvilket er en stigning på 43 procent i forhold til samme måned sidste år. I årets første 9 måneder er der solgt næsten lige så mange varebiler som i hele 2003, nemlig 31.455. Det repræsenterer en fremgang på 41 procent sammenlignet med samme periode i 2003.

Antallet af nyregistrerede lastbiler svagt stigende
Der blev leveret 384 nye lastbiler i september, og det er en fremgang på 4 procent i forhold til september sidste år. Fra januar til september er der blevet indregistreret 3.491 nye lastbiler, hvilket er en fremgang på knapt 9 procent i forhold til samme periode sidste år.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.