• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. oktober 2005 - Pressemeddelelse - Honda

Ulykker forebygges

Honda fuldender udviklingen af deres ASV-3 sikkerhedsbil

Honda har fuldendt udviklingen af den avancerede ASV-3 sikkerhedsbil. Honda har fuldendt udviklingen af den avancerede ASV-3 sikkerhedsbil.

Pressemeddelelse - Honda
Honda har færdiggjort udviklingen af Honda ASV-3-biler med udstyr til udveksling af oplysninger om position med andre biler, der anvender ICT-teknologi (Inter-Vehicle Communication). Dette var et centralt punkt i et femårigt projekt med avancerede sikkerhedsbiler (ASV), der blev sat i gang af Japans ministerium for land, infrastruktur og transport.

Bilerne er forsynet med adskillige nye avancerede sikkerhedsteknologier, der er udviklet af Honda, herunder et system, som anvender kameraer og radar for at give førerne oplysninger om biler, der nærmer sig, og forhindringer på vejen, et system, der skal støtte føreren gennem hjælp til styring og bremsning, samt et nødresponssystem beregnet på at lette redningsarbejdet i tilfælde af en ulykke.

Honda har planer om yderligere at forske i og udvikle teknologier i ASV-3 forsøgsbilerne med henblik på at implementere dem i masseproducerede biler.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.