• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. oktober 2005 - Pressemeddelelse - Sportscarevent.dk

Hestekræfter for god sag

Drengedrømmene opfyldes ved Sportscarevent i Herning

En tur i en supersportsvogn - tid til alle tiders drengedrøm ved Biler for Alle i Messecenter Herning En tur i en supersportsvogn - tid til alle tiders drengedrøm ved Biler for Alle i Messecenter Herning

Pressemeddelelse - Sportscarevent.dk
En tur i en rigtig sportsvogn - en Ferrari, Porsche, Jaguar, Lotus - alle de rigtige mærker. Det kan drenge (og piger) i alle aldre komme til at opleve, når Sportscar Event Finale 2005 fyrer alle hestene af den 27. og 28. oktober i forbindelse med Biler for Alle i Messecenter Herning. Sportscar Event stiller i hidtil stærkeste opstilling, og det siger ikke så lidt!

Arrangør, tandlæge Bo Jørgensen, Silkeborg, forklarer:
"På FDM Jyllandsringen i sommer kunne vi mønstre det indtil da største opbud af sjældne sportsvogne på dansk jord nogensinde. Men i Herning bliver feltet endnu flottere. Til Sportscar Event Finale kommer ikke alene fx Lamborghini Gallardo og Ford GT, blandt sportsvognene, man kan få en tur i er også den helt ny Ferrari 430 plus en sand overraskelsen, en Ford GT 40 fra 1966. Når der ikke køres 'taxi-ture' på asfalten ved hallerne, bliver de præsenteret side om side på vores stand med over 30 supersportsvogne."

Masser af aktion
Sportscar Event i Herning er en kørende udstilling med masser af aktion. Man kan studere bilerne på standen, pege én ud og få en tur i den som co-driver! Ejerne står klar til at køre to runder på banen bag Messecenteret. Prisen for de to omgange er mellem 200 og 1.200 kr. Overskuddet går til Børnecancerfonden.

Ved Sportscar Event på KTI og FDM Jyllandsringen i sommer blev der kørt ny rekordsum på 500.000 kr. ind. Når udstillingen i Herning åbner kl. 12. torsdag den 27. oktober får Nina Dencker og Henrik Hertz fra Børnecancerfonden overrakt en check på dette beløb. Og så starter bilerne.

Den første time er afsat til gratis ture for kræftramte fra sygehusene Odense og Ålborg og deres familier. Her vil alle bilerne være i gang og have travlt med at gøre lykke blandt børnene. Samtidig er det en god mulighed for at se bilerne in action lige fra starten, hvis man er hurtig til at finde Hal C.

Bo Jørgensen forklarer videre:

"Jeg kan som arrangør af Sportscar Event i Jylland sammen med Jan Mathisen, som tager sig af arrangementet på KTI på Sjælland, konstatere, en forrygende tilslutning fra vores kørere, som alle er travle folk. De tager to dage fri fra arbejde og familier for at slutte op om vores fælles projekt. Samtidig har vi mærket en stigende entusiasme fra vores sponsorer, hvor vi specielt i disse tider med høje benzinpriser er glade for vores samarbejde med Hydro-Texaco, som faktisk var vores første sponsor og som støtter os med gratis benzin for fjerde år i træk."

"Sportscar Event Finale køres torsdag og fredag, mens bilerne er på standen i resten af weekenden for at markere næste års Events på KTI den 28. maj og FDM Jyllandsringen den 3. juni (begge datoer er foreløbige og fastlægges endeligt i starten af 2006). Her har vi i kraft af et stabilt samarbejde med Jyske Bank og Unic Parts allerede solgt 400 ture."

"Nu mangler vi kun at få en ting på plads inden næste års sæson, nemlig at vi kan få samme rammer for støj på FDM Jyllandsringen, som vi har på KTI. Ellers kan vi simpelthen ikke afvikle Sportscar Event på banen ved Silkeborg næste år. Men de foreløbige tilkendegivelser fra myndighederne tegner i retning af, at man vil være positiv overfor arrangementet og dermed skabe rammerne for at kunne få et endnu større overskud næste år," forklarer Bo Jørgensen.

SPORTSCAR EVENT FINALE
Hvad: Co-driver-tur i sportsvogn
Hvor: Ved Biler for Alle, biludstillingen i Herning Messecenter
Hvornår: 27. og 28. oktober
Biler: Bl.a.: Lamborghini Gallardo, Ferrari 430, Ford GT
Priser: Fra 200 til 1.200 kr.
Komplet liste over biler: Sportscarevent.dk
Mere info Sportscar Event: Sportscarevent.dk
Mere info om udstillingen: Bfa.dk



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.