• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. november 2005 - Pressemeddelelse - Opel

Hæder til Opels multibil

Opel Zafira vandt det vigtige Das Goldene Lenkrad

Opel Zafira har fået Das Goldene Lenkrad Opel Zafira har fået Das Goldene Lenkrad "Det Gyldne Rat" i en omfattende læserafstemning.

Pressemeddelelse, Opel
Opel Zafira er med Das Goldene Lenkrad kåret som den bedste multibil år 2005. "Det Gyldne Rat" er resultatet af en afstemning blandt de 11 millioner læsere af det tyske ugemagasin Bild am Sonntag. Zafira blev valgt blandt feltet, som bestod af Mercedes B-klasse, Opel Zafira, Volkswagen Golf Plus, Mazda 5 og Honda FRV.

Kåringen i år sker for 30. gang - og magasinet beskriver den kompakte multibil klasse som en af de segmenter, hvor der er hårdest konkurrence, fordi vurderingen ikke blot handler om kørekvaliteter og acceleration, men i højere grad om, hvad kunderne kan lide - det er det vigtigste element i dette tilfælde.

Det er anden gang Opels bestseller - nu i ny udgave - får "Det Gyldne Rat" siden bilens introduktion i 1999.

Chefen for Adam Opel, Hans Demant, siger bl.a.:
"Med den nye Zafira er Opel godt på vej mod endnu en succeshistorie. Jeg er særlig tilfreds med læserprisen 'Det Gyldne Rat', fordi den klart anerkender Opels ekspertise indenfor fremstilling af fleksible multianvendelige biler."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.