• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. december 2005 - Pressemeddelelse - Opel

Hæder til Opel

Opel Zafira og Antara GTC får tysk motorjournalistpris

140 motorjournalister valgte de to Opel biler som årets Top Cars ved årets afstemning. 140 motorjournalister valgte de to Opel biler som årets Top Cars ved årets afstemning.

Pressemeddelelse - Opel
Der var dobbelt triumf for Opel under kåringen af "Top Cars 2006". 140 tysktalende motorjournalister fra Tyskland, Østrig og Schweiz stemte den nye Opel Zafira og konceptmodellen Opel Antara GTC ind som "Top Cars".

Det er første gang, de mange motorjournalister tilknyttet Motor Information Service stemmer om 80 biler i otte kategorier.

Prisbelønnet
Priserne er ikke de første til de to biler. Opel Zafira blev dekoreret med Det Gyldne Rat i sin klasse ved en afstemning mellem de 11 millioner læsere af det tyske motorblad Bild am Sonntag i begyndelsen af november og få dage senere blev Antara GTC kåret som Årets Konceptbil af det britiske specialblad Autocar.

Zafira kan lune sig med disse priser samtidig med at salget af den nye model er mere end fordoblet i Tyskland i forhold til sidste år - Zafira er tæt ved at være bestseller igen i bilklassen.

Produktionsudgaven af Antara kommer på markedet i slutningen af næste år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.