• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. januar 2006 - Pressemeddelelse - Alfa Romeo

Femstjernet Alfa

Den nye Alfa Romeo 159 fik fem stjerner i Euro NCAP-test

Den er ikke bare smuk; den er også sikker. Den er ikke bare smuk; den er også sikker.

Pressemeddelelse - Alfa Romeo
Alfa 159 har modtaget 5 stjerner i Euro NCAP-testen. Fiat Automobiler Danmark A/S glæder sig meget over resultatet og i den forbindelse udtaler adm. direktør Niels Rønnebech:

"Indenfor de seneste måneder har tre af koncernens nye biler fået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP-testen. Først Grande Punto og så Fiat Croma, som vi lancerer på det danske marked i maj. Og nu har også Alfa 159 modtaget denne anerkendelse. De tre gange 5 stjerner er et bevis på, at Fiat Gruppens målrettede fokus på sikkerhed har båret frugt. Det lover godt for fremtiden."

Niels Rønnebech fremhæver, at kvalitetsindsatsen på sikkerhedsområdet er eet af de mange fokusområder, som Fiat Gruppen har arbejdet målrettet med de senere år.

"Vi betragter sikkerhed, som et absolut afgørende parameter i konkurrencen om kunderne. Og det er til trods for, at vi fortsat har en registreringsafgift i Danmark, der mere eller mindre straffer producenterne og forbrugerne i forsøget på at opnå maksimal sikkerhed," siger Niels Rønnebech.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.