• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. januar 2006 - Pressemeddelelse - Land Rover

Land Rover sætter salgsrekord

2005 blev et forrygende rekordår for Land Rover

2005 blev det bedste år i Land Rovers historie. 2005 blev det bedste år i Land Rovers historie.

Pressemeddelelse - Land Rover
Med et salg på ikke færre end 627 biler i Danmark - en stigning på hele 66 procent i forhold til 2004 - blev resultatet det bedste siden 1999, og på verdensplan opnåede Land Rover sit højeste salg i virksomhedens historie.

Kloden over blev tændingsnøglen sat i 185.120 nye Land Rover - en stigning i forhold til året før på hele 14 procent.

Den nye Range Rover Sport havde en god del af æren for de fine salgstal. Den fik en sensationel debut med 115 solgte eksemplarer i Danmark på blot et halvt år. I hele verden blev der solgt 30.356 Range Rover Sport.

Discovery 3, som blev introduceret ultimo 2004, var ligeledes utroligt populær i 2005 - med et salg herhjemme på 230 eksemplarer. Verden over blev der solgt 53.558 Discovery 3.

Fremgangssegment
"En del af vores fremgang må tilskrives den generelle stigning i segmentet. Men endnu vigtigere er det, at Land Rovers produktudvikling har givet os de helt rigtige modeller med de rigtige motorer, og at vi kan sælge dem til meget konkurrencedygtige priser," siger administrerende direktør Per Temmesen, Land Rover Danmark. Han roser endvidere det nye forhandlernet for et godt salgsarbejde.

Land Rovers administrerende direktør Matthew Taylor siger i en kommentar til salgstallene på verdensplan, at de reflekterer de nye stærke modellinier og er belønningen for store investeringer og hårdt arbejde, der er udført overalt i organisationen.

"Vi forudsagde, at 2005 ville blive et mulighedernes år, og at USA ville blive et stadig vigtigere marked for Land Rover. Vi gik til opgaven for at opnå succes, og vi greb den med begge hænder. Nu gælder det om at opretholde det høje moment," siger Matthew Taylor.

På det amerikanske marked, som Taylor refererer til, steg salget i 2005 med hele 30 procent, mens Land Rovers hjemland, England, oplevede det sjette år i træk med stigende salgstal. 48.777 briter købte Land Rover i 2005 og sikrede dermed en stigning i salget på tre procent.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.