• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. februar 2006 - Pressemeddelelse - Peugeot

Danmarks bestseller

Peugeot har tre modeller med på den samlede top-10.

307'eren blev igen Danmarks mest købte. Peugeot har hele tre modeller med på den samlede top-10. 307'eren blev igen Danmarks mest købte. Peugeot har hele tre modeller med på den samlede top-10.

Pressemeddelelse - Peugeot
De præcise tal for bilsalget i Danmark i 2005 er netop blevet offentliggjort, og de viser, at danskerne fortsat har en stor forkærlighed for Peugeot, når der skal købes personbil.

Hele tre af Danmarks mest købte personbiler havde en løve på fronten.

307 danskernes foretrukne for fjerde år i træk
I toppen som Danmarks mest købte bil står igen Peugeot 307. Det er lidt af en præstation, for 307'eren har holdt den position måned efter måned og år efter år, lige siden den blev introduceret i 2002. 307-salget holdt sig usvækket hele vejen gennem 2005, dog med et lille, ekstra løft sidst på året, efter at den nye 307-familie blev introduceret i oktober.

Den store rummelighed og sikkerhed er bibeholdt, men der er kommet endnu mere livlig køreglæde og komfortudstyr (bl.a. bi-zone klimaanlæg), og det har danskerne taget godt imod.

206 igen den mest købte i sit segment
Også 206 holdt sin position som danskernes foretrukne bil i segmentet for mindre biler for 7. år i træk. Samlet opnåede den desuden en plads som nummer tre over de mest købte bilmodeller i Danmark.

206 har med sit design, udstyr og meget dynamiske kørestil opnået en helt særlig position, og den vil da også fortsætte i modelprogrammet flere år endnu.

407 med på samlet top-10
Peugeots bud på en luksuriøs familie- og job-bil, 407, klarede sig også flot i 2005: Designet, udstyret, sikkerheden og de raceragtige køreegenskaber bragte den med helt ind på den samlede top-10 over de mest købte biler.

Fremgangen ser ud til at fortsætte her i 2006 efter en attraktiv justering af priser og udstyr.

Stærk oprustning i de næste måneder
Samlet set blev Peugeot det næstmest købte personbilmærke i Danmark - blot 124 biler fra at erobre førstepladsen for 7. år i træk.

"Skønt vi sluttede 2005 på en andenplads, er vi fuldt ud tilfredse," udtaler kommunikationschef Janne Bock. "Peugeot er stærkt repræsenteret i toppen af de mest solgte bilmodeller, hvor vi har hele tre modeller med i top-10. Peugeot 307 har for fjerde gang i træk erobret førstepladsen, 206'eren ligger på en flot tredjeplads og 407 er godt med på en 10. plads."

"Danskernes lyst til at investere i mindre biler er blevet større, og hvor vi sidste år kun havde 206 og senere 1007 i dette segment, vil vi i 2006 stå rigtig stærkt. Om en måneds tid introducerer vi vores nye 107 til en skarp pris, og til maj kommer den helt nye 207 - så har vi et stærkt hold med hele fire modeller i segmentet for mindre biler."

Janne Bock fortsætter: "Ud over de spændende model-introduktioner kommer vi i den næste tid med en række markante tiltag på eftermarkeds- og serviceområdet, som vil give nye fordele for alle Peugeot-kunder - så vi går et nyt år i møde med stor optimisme."

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.