• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. marts 2006 - Pressemeddelelse Toyota

Yaris T Sportskoncept

Et sportsligt bud på den fremtidige Yaris sportsversion

Et sportsligt bud på den fremtidige Yaris sportsversion. Et sportsligt bud på den fremtidige Yaris sportsversion.

Pressemeddelelse - Toyota
Det nye Yaris T Sportskoncept giver et klar bud på den fremtidige sportsversion af den nye Yaris, der introduceres til næste år.

Konceptet er blevet udviklet under filosofien om en raffineret sportslig kompakt bil, der er i stand til at levere køreglæde til potentielle købere, som samtidig ønsker en bil med et højt udstyrs- og komfortniveau, og som yderligere skal være anvendelig til både hverdagskørsel og weekend ture.

Yaris T Sportskonceptet har som blikfang en specialdesignet sort frontgrill, som samtidig øger opmærksomheden på den særlige kofanger med de integrerede tågelygter. Den bageste kofanger er også fornyet og fuldender sammen med de lave sideskørter og spoiler det aerodynamiske T Sport look.

17'' hjul er standard og giver fremragende vejgreb, mens T Sport looket fuldendes med nye baglygter og et specielt forkromet udstødningsrør. For at tilføje bilen et personligt touch er T Sportsemblemet tilføjet på front grillen.

En ny kraftig 1.8 liters benzinmotor vil fuldende denne dynamiske sportspakke.

Toyota Yaris lanceres i sin endelige udgave i 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.