• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. oktober 2006 - Volvo

Mindst men markant

Den nye Volvo C30 er den mindste og mest markante Volvo

Den nye Volvo C30 er den mindste og mest markante Volvo. Den nye Volvo C30 er den mindste og mest markante Volvo.

Volvo
Den nye Volvo C30 er den mindste og mest markante bil i Volvo-programmet. Med et kompakt og robust karrosseri, sportsligt chassis og stærke motorer giver den en særdeles dynamisk køreoplevelse.

Interiøret, som er funktionelt designet med en række smarte detaljer, byder på uventet høj komfort og fleksibilitet - ikke mindst på bagsædet. Og ligesom de øvrige Volvo-modeller er C30 udviklet til at være meget sikker at køre i. Målet er: Bedst i klassen!

"Den kompakte form har ikke forhindret os i at indbygge en stor del af det bedste fra de større Volvo-biler," siger Håkan Abrahamsson, projektleder for C30. "Også den mindste Volvo skal give det rigtige indtryk af, at man står over for en luksuriøs bil - i alle henseender. Det gælder ikke bare udseende og kvalitet, men lige så meget hvordan den er at køre og anvende i det hele taget. Meningen er, at Volvo C30 skal appellere til mennesker, som elsker at køre bil".

Smidig og sportslig at køre
Takket være sin kompakte størrelse og gennemtænkte design er Volvo C30 meget smidig at håndtere, selv når pladsen er trang.

I øvrigt er den bygget efter samme princippet som de øvrige Volvo-modeller. Et kompakt og solidt karrosseri, stor sporvidde og relativt lang akselafstand medvirker til at give stabile og inspirerende køreegenskaber. Chasis'et med MacPherson forhjulsophængning og Multilink-bagaksel er optimeret for at give stor køreglæde. En sænket sportsundervogn kan vælges som ekstraudstyr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.