• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. december 2006 - Volvo

Volvo S80 V6 og AWD

Ny kombination til Volvo S80: Firehjulstræk og V6

Ny kombination til Volvo S80: Firehjulstræk og V6. Ny kombination til Volvo S80: Firehjulstræk og V6.

Volvo
Nu kan også de sekscylindrede versioner af den nye Volvo S80 forsynes med Volvos firehjulstræksystem. Elektronisk kontrolleret hydraulik og automatisk fordeling af motorkraft mellem for- og baghjul betyder, at bilens kapacitet kan udnyttes effektivt, uanset vejforhold. Resultatet er større køreglæde og bedre stabilitet.

Den nye Volvo S80, som blev præsenteret i begyndelsen af 2006, har modtaget megen ros for sine køreegenskaber. Den forhjulstrukne version af bilen er yderst stabil og let at kontrollere takket være en avanceret og meget vridningsstabil karrosseristruktur og et velafbalanceret chassis.

For at gøre det endnu bedre, er DSTC (Dynamic Stability and Traction Control) standardudstyr. Endvidere kan S80 vælges med Four-C, Volvos aktive chassissystem, der justerer støddæmperne på brøkdele af et sekund, så de passer til kørselsforholdene (ekstraudstyr).

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.