• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. marts 2007 - Opel

Hæder til Opel GT

Opel GT kåret til årets cabriolet 2007

Forgængeren var en kæmpe succes. Nu må vi se, om den nye Opel GT står distancen. Forgængeren var en kæmpe succes. Nu må vi se, om den nye Opel GT står distancen.

Opel
Den nye Opel GT blev kåret som årets cabriolet 2007 på den 77. internationale biludstilling i Geneve. Den uafhængige jury bestående af 21 motorjournalister og eksperter valgte roadsteren blandt andet på baggrund af dens yderst tiltalende design.

Den nye Opel GT er den tredje Opel, der modtager denne pris, der tidligere er tildelt Tigra TwinTop i 2004 samt Speedster i 2000. Prisen blev indstiftet i 1994.

Opel selv præsenterer deres nye GT som definitionen på en atletisk tosæders roadster med arketypiske træk fra dens genre, men det må stå for egen regning. Sikkert er det imidlertid, at denne kombination af motoren i front og trækket på baghjulene, er en sand klassiker i sportsvognverdenen, samt at den originale Opel GT stadig får drengehjerter til at banke, når den passere på gaden.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.