• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. april 2007 - Opel

Den nye Opel Antara

Elegant firehjulstrækker til daglig kørsel og aktiv fritid

Opel nye firehjulstrækker er til daglig kørsel og aktiv fritid. Opel nye firehjulstrækker er til daglig kørsel og aktiv fritid.

Opel
Opel Antara er en splinterny model med firehjulstræk – om nødvendigt. Den trækker nemlig konstant på forhjulene, men på bagakslen er der et elektronisk kontrolleret elektrohydraulisk differentiale, der kobler også baghjulene til, hvis der bliver brug for firehjulstræk. Det sker helt automatisk.

Den havde premiere på biludstillingen i Paris, og Opel er derved igen inde på scenen for SUV og crossoverbilmodellerne.

I 1991 viste Opel en af de første SUV (Sports Utility Vehicle) med sin Frontera, der dominerede markedet i det vestlige Europa i mange år. Frontera var nummer et i fem år i træk på det tyske marked. Indtil 2003 blev solgt i ca. 285.000 eksemplarer af Frontera.

Antara kommer ind i et stærkt voksende marked, der fra 1998 til i dag er steget med en markedsandel fra tre til seks procent. De sidste 10 år er markedsandelen for denne type biler steget fra 1,9 til 6,6 procent – fra 292.000 i 1997 til forventet omkring 1,2 million i 2006.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.