• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. marts 2008 - Semler

Gallardo på banen

Lamborghini Gallardo LP560-4 har permanent firehjulstræk

560 hk, pænt pakket ind. Så mangler kun lottogevinsten 560 hk, pænt pakket ind. Så mangler kun lottogevinsten

Lamborghini
Automobili Lamborghini løfter sløret for den nye Lamborghini Gallardo LP560-4 på den internationale biludstilling i Geneve den 4. - 16. marts 2008.
Den nye model erstatter den tidligere Lamborghini Gallardo Coupé, der blev introduceret i 2003. Navnet, LP560-4, afspejler den opgraderede ydelse på 560 hk og refererer desuden til det permanente firehjulstræk.
”Den nye Gallardo LP560-4 er en betydeligt forbedret udgave af en i forvejen ekstrem model. Med en skarpt defineret karakter er den nye Gallardo LP560-4 også naturligt elegant og sensuel og er således indbegrebet af en kompromisløs livsstil. Vi glæder os til at præsentere vores første nye produkt i 2008 på biludstillingen i Geneve”, udtaler Stephan Winkelmann, CEO for Automobili Lamborghini SpA.
Den nye Lamborghini Gallardo LP560-4 vil til juni være at finde hos eneforhandleren af Lamborghini i Danmark, Lamborghini Copenhagen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.