• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2008 - Mitsubishi

Nu lanceres Lancer

Mitsubishi Lancer SportsSedan leverer 143 hk i basisudgaven

Misubishi Lancer SportsSedan - 143 hk for kun 240.000 kr. Misubishi Lancer SportsSedan - 143 hk for kun 240.000 kr.

Mitsubishi/Bilpriser.dk
I weekenden 29. - 30. marts holder landets Mitsubishi-forhandlere åbent hus med danmarkspremiere på den nye Mitsubishi Lancer SportSedan, som er noget af et udstyrsstykke med hensyn til såvel udseende som indhold.

Den nye Mitusbishi Lancer SportSedan er en stor mellemklassebil. Den kommer med to forskellige motorer i tre udstyrsvarianter. En 1.8 liters benzin med 143 hk og en 2.0 DI-D diesel med 140 hk. Den billigste dieselmodel koster 349.996 kr. Udstyrsniveauerne hedder Invite, Intense og Instyle. Og allerede i basisudgaven Invite er standardudstyret omfangsrigt. Blandt andet fås: ESP og antispin, syv airbags, automatisk klimaanlæg, alufælge, ratbetjening af radio/cd med MP3-funktion og fartpilot samt Bluetooth håndfri telefonopkald. Trods det høje udstyrsniveau starter priserne ved kun 239.999 kr. for en 1.8 Invite benzin.

Vil man have lidt lækkert ekstraudstyr, kan man få et navigationsanlæg med en harddisk på 30 GB, heraf seks GB til musik. Man kan også i visse modeller nyde lyden fra et Rockford Fosgate-anlæg med otte højttalere plus en 25 cm subwoofer i bagagerummet. Drejelige forlygter, forlygtevaskere, varme i forsæderne, læderrat, boardcomputer, elspejle,  elruder, fjernbetjent centrallås og fartpilot er også udstyr, der fås som standard- eller ekstraudstyr.

Få billig forsikring med i købet.
Mitsubishi tilbyder meget billige forsikringer til stort set hele modelprogrammet. Og naturligvis også til den nye Lancer SportSedan. Prisen for fuld kaskoforsikring til en Lancer SportSedan 1.8 er blot 2.880 kr. om året med en selvrisiko på kun 2.190 kr. uanset alder, køn, bopæl og anciennitet. Det er så billigt, at selv elitebilister kan halvere deres forsikringsbudget.

For at opnå denne meget fordelagtige forsikringspræmie bliver bilen monteret med en lille elektronisk enhed (uden omkostning), der i tilfælde af et uheld kan registrere farten i uheldsøjeblikket. Men kun hvis kunden samtykker. Hvis fartgrænsen ikke har været overholdt i forbindelse med uheldet, koster det ekstra selvrisiko (max. 30.000 kr.). Forsikringen tegnes for tre år, og skader har ingen indflydelse på præmieniveauet i den tre-årige periode.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.