• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. marts 2008 - Bella Center

72.000 så på biler i Bella

Næste Biler i Bella kommer i marts 2010

72.000 mennesker så på biler i Bella Center 72.000 mennesker så på biler i Bella Center

Biler i Bella
Søndag aften kl. 18.00 havde 72.234 mennesker set på Biler i Bella. Til sammenligning kom der 51.640 gæster på bilmessen i Herning. I løbet af fire hektiske udstillingsdage havde både store og små bilentusiaster pudset de blankpolerede bildrømme af. Der var blankpolerede drengedrømme side om side med familiebiler – dog udstyret med ekstra lir både indvendig og udvendig. Porsche RUF, Lamborghini og Maserati blev alle  kigget godt efter i sømmene, ligesom Lexus LS 600 H – den eneste hybridbil i luksusklassen – blev studeret  ekstra nøje med henblik på fremtiden.

Alle mærker var i år repræsenteret. Stemningen har virkelig været i top, og der er ingen tvivl om, at alle er gået fra Bella Center mættet af biloplevelser, mener arrangørerne.

"Vi har haft forrygende travlt alle udstillingsdage. Rigtig mange har benyttet sig af Biler i Bella til at danne sig et indtryk af, hvad bilmarkedet byder på i øjeblikket. Der har været stor interesse og nysgerrighed, og vi står som ud-stillere tilbage med en rigtig god fornemmelse i maven. Efter dette forventer vi et stort rykind i vores forretninger, hvilket vi ser frem til", lyder det fra en begejstret Bjarne Pape, formand for Biløen Amager.

Biler i Bella afholdes næste gang 18.-21. marts 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.