• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. april 2008 - Renault

Syv sæder for 150.000 kr.

Dacia Logan MCV med syv sæder for kun 150.000 kr. skal få familierne til at købe ny bil

Den ny Dacia Logan MCV til 150.000 kr. skal få danskerne til at købe nyt i stedet for brugt Den ny Dacia Logan MCV til 150.000 kr. skal få danskerne til at købe nyt i stedet for brugt

Renault/Bilpriser.dk
Renault Danmark vil i september genintroducere sit rumænske mærke Dacia på det danske marked, denne gang med kvalitetskomponenter fra Renault og med tre års garanti, dog maksimalt 100.000 km.

Den vakse Sandero , som vi tidligere har omtalt og vist billeder af, kommer først. Prisen på den nydelige hatchback vil lande på cirka 110.000-120.000 kr., afhængig af motorstørrelse. Med 1,4 liters motor og fire airbags skulle den kunne sælges for 110.000 kr., oplyser Renault Danmark.

Den lidt ældre Dacia Logan, der er populær i bl.a. Nordafrika, kommer på samme tid, og prisen på den bliver højest 110.000 kr. Den skal sælges på, at den er stor, rummelig og billig, ikke på sit design.

I oktober kommer den mest spændende nyhed, Dacia Logan MCV med syv sæder. Modellen sælges enten med en 1,6 liters benzinmotor med 105 hk eller en 1,5 liters dieselmotor med 86 hk - begge fra Renault . Prisen er temmelig sensationel: 150.000 kr. Det håber Renault Danmark i hvert fald at kunne sælge den til. Hermed skulle det være muligt at få danskerne, der ikke har råd til store MPV'er, til at købe ny bil med tre års garanti i stedet for at købe en fem-seks år gammel brugt MPV med risiko for mange udgifter. Sikkerheden er nogenlunde ens, da MCV'en er en tre-stjernet bil med fire airbags.

Antirustgarantien, som mange tidligere Dacia-ejere nok gerne vil have lidt mere af end før, er endnu ikke forhandlet på plads..

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.