• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. marts 2001 - BMW

Nye serier fra BMW

Nu kommer BMW med både en 1- og en 6-serie

BMW 635 CSi fra den oprindelige seks-serie ses her i en noget bemalet udgave. BMW 635 CSi fra den oprindelige seks-serie ses her i en noget bemalet udgave.

Nu kommer BMW med to nye serier. Den nye lille BMW-serie kommer til at hedde 1-serien. Og den legendariske coupé i 6-serien får en efterkommer næste år. Begge oplysninger blev givet af BMW AG's bestyrelsesformand, professor Joachim Milberg ved åbningen af den internationale biludstilling i Geneve.

Den nye BMW 1-serie, hvis udvikling allerede er planlagt, placerer sig imellem 3-serien og Mini'en. Den kommer på markedet i 2004.

Fortsættelsen af 6-serien skal udfylde hullet efter 8-serien, der udgik for et par år siden, som en stor BMW sportscoupé.

Den oprindelige 6-serie udgik i '90. Sjovt nok blev den afløst af 8-serien, som den nye 6-serie nu skal afløse igen. BMW meddeleler, at udviklingen af den fremtidige 6-serie coupé er i fuld sving.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.