• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2008 - Motormagasinet

Flere og flere veteraner

Friværdifolket investerer i stigende grad i veteranbiler

Danmarks eneste Flint - fra 1925 - kører normalt med brudepar, men her får en flok unger en tur. Foto: Bryllupsbiler.dk Danmarks eneste Flint - fra 1925 - kører normalt med brudepar, men her får en flok unger en tur. Foto: Bryllupsbiler.dk

Motormagasinet.dk/Bilpriser.dk
Antallet af danskere, der slår kalechen ned og nyder det noget svingende sommervejr i en veteranbil, er steget markant de seneste år. I hvert fald hvis man skal tro Alm. Brand, der forsikrer mange af de gamle veteranbiler. Her er antallet af forsikringer steget med 20 procent fra 2005 og frem til i år, skriver Motormagasinet.dk.

"Vi tilskriver det generelt den stigende velstand i samfundet – det er simpelthen et udtryk for, at "familien friværdi" har fået flere penge mellem hænderne. De har tidligere købt en båd eller en motorcykel, og nu er de så også i høj grad begyndt at købe veteranbiler", siger presseansvarlig i Alm. Brand Anne Sophia Hermansen til Nyhedsbureauet Newspaq.

Udviklingen er heller ikke gået uset forbi hos Dansk Veteranbil Klub, der er Danmarks største med 6.000 medlemmer.
Og både hos GF Forsikring og hos Runa Forsikring, som Dansk Veteranbil Klub er tilknyttet, melder man om samme billede: Flere får veteranbil.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.