• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juli 2008 - Citroën

C3-multibil fra Citroën

Citroën C3 Picasso skal være førende i sin klasse

Citroën C3 Picasso - kommer i 2009. Citroën C3 Picasso - kommer i 2009.

Citroën
Med C3 Picasso introducerer Citroën en ny form for multibil, der skal være blandt de førende i klassen for små multibiler. 
Den byder på spændende design, ny opbygning og stor anvendelighed. Den har kvaliteterne ved en multibil og mere til. De høje sæder og det gode udsyn vil være populært hos alle ombord, og den  praktiske og logiske indretning samt den store fleksibilitet i kabinen vil gøre deres hverdag lettere. Hertil kommer glæden ved at køre i bilen, som er nem og kvik at komme rundt med.
Det nye medlem af C3-familien præsenteres på Biludstillingen i Paris i oktober og kommer til salg på de første markeder i foråret 2009. 

Finurlig charme
Bilens design har sin egen charme med en usædvanlig sammensætning af runde og skarpe linjer, moderne design og retro-charme samt former, der signalerer masser af plads. C3 Picasso forener tilsyneladende uforenelige modsætninger og ser både charmerende og frisk ud.
Set i profil træder det rummelige og funktionelle tydeligt frem. C3 Picasso er en både rummelig og praktisk familiebil, som er udviklet til at være meget anvendelig i alle situationer.

Stor indvendig, lille udvendig
Takket være sin særlige opbygning er C3 Picasso både rummelig og kompakt. Den er 4,08 meter lang, 1,73 meter bred og 1,62 meter høj. Fronten er kompakt, og bagenden slutter lodret, hvilket giver forbavsende god plads til alle ombord. Der kan også være overraskende meget i bagage-rummet, som kan rumme op til 500 liter (VDA) under hattehylden med alle fem pladser i brug.

Udviklet for at gøre hverdagen enkel
C3 Picasso ”genopfinder” den enkle brug med nem og logisk fleksibilitet i kabinen, så pladsen kan tilpasses på rekordtid. Bagsæderne er delte med individuel længdejustering på 150 mm. De kan fældes frem med en enkelt bevægelse takket være den høje placering af betjeningsgrebet på bagsædernes ryglæn. Bagagerummet er praktisk og regulært, og bunden kan skubbes, så man får en plan flade frem til forsæderne. Længden til bagage kan øges ved at nedfælde passagersædet foran.

Udsyn hele vejen rundt
Bilen byder på et usædvanligt godt udsyn, takket være den store forrude, de slanke stolper foran og den højde siddeposition. Med panoramaglastag er glasarealet 4,52 m2.

I C3 Picasso får begrebet køreglæde ny mening, mener importøren. Takket være sine beskedne ydre mål og lille venderadius er den kvik og nem at komme rundt med, og samtidig er karrosseriets bevægelser omhyggeligt dæmpet.
Motorprogrammet består af to nye benzinmotorer, VTi 95 og VTi 120 samt to dieselmotorer HDi 90 og HDi 110.   
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.