• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. september 2008 - Škoda

Vind en Combi Ambiente

Škoda er i gavehumør. Et styk Octavia Combi Ambiente foræres væk

Hvad med en Škoda Octavia Ambiente kvit og frit? Det er nu muligt. Hvad med en Škoda Octavia Ambiente kvit og frit? Det er nu muligt.

Škoda
For at fejre, at Carlos Castre fra Team CSC Saxo Bank i suveræn stil vandt årets Tour de France solidt støttet af et velkørende hold, afholder Škoda en "After Tour"- weekend den 6. og 7. september.

Triumfen i Paris fejrer Škoda ved at udlodde den samme model, som gjorde det så godt i det franske, nemlig en Octavia 2.0 TDI Combi Ambiente. Det eneste, man skal gøre for at vinde bilen, er at besøge Škoda-forhandleren i weekenden - prøvekøre en Octavia - og udfylde et spørgeskema. Så deltager man i lodtrækningen om den fine Octavia til en værdi af 300.000 kr. Er man ikke så heldig at vinde bilen, kan man selv købe en Octavia 2.0 TDI Combi med Ambiente- eller Elegance-udstyr til prisen for en Octavia med 1.9 TDI motor. Det betyder en besparelse på 25.000 kr. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.