• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. september 2008 - Motormagasinet/Cadillac

Nye Cadillacs

Amerikansk luksusproducent overrasker med to nye modeller

Cadillac CTS Sports Wagon 2010 Cadillac CTS Sports Wagon 2010

Motormagasinet/Cadillac
På Pebble Beach Concours d’Elegance i Monterey, Californien, som er et stort show for dyre og eksklusive biler samt ligeså kostbare historiske klenodier, viste Cadillac overraskende to nye modeller, skriver Motormagasinet.dk. Nyhederne kan også ses på www.cadillac.com .
Den ene er en ny CTS Sport Wagon, altså stationcar, med et stort bagagerum bag bagsæderne på ikke færre end 720 liter. Den kommer med 3.6 liters V6-motor med 304 hk og en benzinøkonomi på ca 11 km/l, en V6'er med 263 hk samt en ny 2.9 liters dieselturbo med hele 250 hk, der er udviklet specielt til Europa og Asien.  Bilen er 4859 mm lang, har en akselafstand på 2880 mm, har seks gear eller automatgear. Den ny version kommer til salg i løbet af 2009 som 2010-model.

Den anden nyhed var en 2010 SRX Cross-over, der kan ses på Paris-udstillingen senere i år. Den kommer også til salg i slutningen af 2009 som model 2010. Der er plads til fem personer, samt god plads til bagagen med masser af udstyr og træk på alle fire hjul.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.