• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. september 2008 - BMW

Genudlejnings-BMW'er

BMW ReLeasing kan reducere firmabilsbeskatningen

Nu kan firmaer lease lettere brugte BMW'er. Nu kan firmaer lease lettere brugte BMW'er.

BMW  / Bilpriser.dk
BMW Danmark introducerer nu et nyt produkt til firmaer, nemlig BMW ReLeasing. Det går ud på, at man som firma kan lease biler, der har været leaset ud i to eller tre år. Det betyder, at den medarbejder, der tildeles bilen, beskattes mildere. Når bilen kommer ind i sit fjerde kalenderår, udløser firmabilen kun beskatning på 75 procent af det oprindelige beskatningsgrundlag. Det betyder, at man kan komme til at køre i en BMW 520d til en beskatningsværdi af 380.000 kr, en BMW 318i til 255.000 kr. eller en 116i til under 200.000 kr.
Der kan monteres mere udstyr, uden at værdien stiger af den grund. Det kunne være læderstue, navigationsanlæg, alu-fælge eller M-sportsrat.
BMW tilbyder en BMW Service Inclusive-kontrakt, så al service ligger hos BMW og er inkluderet i prisen. Også BMW Mobile Care er inkluderet og sikrer hjælp, hvis der sker nedbrud. Restværdien skal firmaerne heller ikke tænke på. Der er tale om operationel leasing, så restværdien er BMW's problem.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.