• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2001 - BMW

Nye 3'ere

BMW udvider programmet i det kompakte segment

De nye 3'ere vil være kendetegnet af nye linjer ved forlygterne. De nye 3'ere vil være kendetegnet af nye linjer ved forlygterne.

Af Jeppe Lykke Hansen
Straks efter weekendens introduktion af BMW 316ti og 325ti compact, bebuder BMW, at endnu to modeller er på vej i den kompakte 3-serie.

BMW 318ti compact med 143 hk og 320td compact med 150 hk kommer på markedet til september.

Begge biler vil være udstyret med BMW's nye lovende sportsaffjedring, hvor stramme fjedre, hårde støddæmpere, direkte styring og bredere sporvidde går op i en højere enhed.

Frie luftveje
BMW 318ti får BMW's nyudviklede to-liters valvetronic motor, hvor gasspjældet er droppet for at give motoren mulighed for at "ånde" frit. Spjældet er afløst af en ventil med trinløs variabel indstilling.

Den nye teknologi giver BMW'en en benzinbesparelse på 10 procent i forhold til tidligere, og bringer BMW 318ti's brændstoføkonomi op på 14 kilometer literen ved blandet kørsel.

BMW 320td klarer over 18 kilometer literen, men det er også en diesel.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.