• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. december 2009 - Chrysler

Sikre Chrysler-modeller

Fire modeller fra Chrysler får topkarakterer i sikkerhedstest

Jeep® Patriot er en af de fire Chrysler modeller, som har fået sikkerhedsudmærkelsen fra IIHS Jeep® Patriot er en af de fire Chrysler modeller, som har fået sikkerhedsudmærkelsen fra IIHS

Chrysler 
Chrysler får 4 ud 27 pladser
Det amerikanske trafiksikkerhedsinstitut IIHS offentliggjorde fornyligt sine første ”Top Safety Pick” udmærkelser for 2010 årsmodeller. Af de 27 modeller som har fået udmærkelsen, er ikke mindre end fire fra Chrysler Group LLC.

De fire modeller er Chrysler Sebring, Dodge Journey, Dodge Avenger og Jeep® Patriot. Udover Chrysler er det kun Volvo, Volkswagen og Subaru som har ligeså mange modeller i den højeste sikkerhedskategori.

Top Safety Pick fra IIHS
IIHS tests er den amerikanske pendant til det europæiske NCAP. Man bedømmer biler ved frontkollision, sidekollision ”rullesikkerhed” og for beskyttelse af nakke og hoved ved påkørsel bagfra.

For at blive udvalgt til ”Top Safety Pick” skal en bil opnå højeste point i bedømmelsen af alle fire tests, samt være udrustet med ESP.

Aktiv nakkestøtte i forsæderne
Alle fire modeller fra Chrysler Groups varemærke har virksomhedens helt nye aktive nakkestøtte i forsæderne.

"Chrysler er det bilfirma som står for den mest markante forbedring af alle producenter på markedet 2010", siger Adrian Lund på IIHS.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.